Unik samverkan. I sann småländsk anda

 

Under två dagar i maj öppnar 13 teknik- och maskinföretag upp dörrarna för besökare till Värnamo Industriexpo 2019! Syftet är att bygga goda relationer och skapa en överblick över regionens samlade kunskaper och styrkor som är till nytta för både företagen och kunderna.

Den 15-16 maj bjuder 13 företag i småländska Värnamo gemensamt in sina kunder och andra besökare till Öppet Hus i sina lokaler. Besökare kan i förväg boka in sig hos de olika företagen, för att få en specialvisning eller om man vill vara säker på att hinna prata med företagen man är intresserad av att besöka. Alla deltagande företag ligger i framkant när det gäller teknik och utveckling inom sina områden, såsom automation, mätutrustning, styrsystem, programvaror, skärande bearbetning, plåtbearbetning, plastbearbetning, matningsutrustning, maskinrenovering, begagnade maskiner m.m.

 

”Värnamo Industriexpo är ett unikt samarbete mellan Värnamos maskin- och teknikleverantörer som under 14 års tid gett kunder möjlighet att hitta nya samarbetspartners och leverantörer. Detta event har sedan starten 2005 varit en succé och jag rekommenderar varmt ett besök på mässan 15-16 maj 2019. Ni kommer att bli imponerade av den kunskap som finns i bygden”

Ulf Annvik, VD på Värnamo Näringsliv

Korta fakta

Tid: 15-16 maj, 9.00-17.00
Plats: Värnamo (Öppet Hus hos deltagande företag)

Deltagande företag: Bromi, CNC Factory, Din Maskin, Edge Technology, Herber Engineering, KD Feddersen, LPV Verktygsmaskiner, Masentia, Mekana Maskin (tidigare Ahlsell Maskin), Norima, PLM Group, Ravema och Salvagnini.

För mer information: Ulf Annvik, VD på Värnamo Näringsliv
Tel. 070-698 78 48, ulf@varnamo-naringsliv.se