PLM Group

“Våra kunders framgång är vår framgång!”

PLM Group levererar effektiva mjukvarulösningar till den nordiska industrin med en lokal närvaro. Vi är Nordens största SOLIDWORKS-partner med 6000 kunder inom produktutveckling och tillverkning i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland och Island.

Tillsammans med våra innovativa kunder bygger vi hållbara affärsmodeller genom att digitalisera och koppla ihop värdekedjor. Sedan 2014 levererar vi också 3D-skrivare från flera av de ledande tillverkarna så som HP, Markforged och 3D Systems.

 

Vi erbjuder bland annat:

3D-skrivare för:

Se mer på vår hemsida

Kontakta oss 
Margretelundsvägen 1, Värnamo
Telefon: 0370 69 09 50
customersuccess@plmgroup.se

Kontaktpersoner


Charles Nilsson
Country Business Manager
Mejla mig

Christoffer Wester
Sales Manager 3D Printing
Mejla mig

Annica Lindfors
Technical Manager
Mejla mig

 

Kategori

Välkommen till PLM Groups showroom!

PLM Group levererar effektiva mjukvarulösningar till den nordiska industrin med en lokal närvaro. Vi är Nordens största SOLIDWORKS-partner med 6000 kunder inom produktutveckling och tillverkning. Sedan 2014 levererar vi också 3D-skrivare från flera av de ledande tillverkarna, så som HP, Markforged, 3D Systems, DyeMansion, Materialise och BLB Industries.

Kontakta oss här

Läs mer

Nyttan med 3d-print

Christoffer håller sin presentation under båda eventdagarna klockan 10:30-11:00 och 13:00-13:30. 

PLM Group:s mångårige 3d-printexpert ger dig en crash course i nyttan med 3d-printning. Hur fungerar 3d-print, vilka material kan du använda och inom vilka områden i produktion kan jag använda 3d-print. En unik chans att tanka kunskap.

Läs mer

Nya generationens SOLIDWORKS

Petter håller sin presentation under båda eventdagarna klockan 11:30-12:15 och 14:00-14:45. 

Petter Månsson är Solution Manager och berättar om den nya generationens SOLIDWORKS. och vad den kan ge dig som användare. Vilka nyheter erbjuder den och hur kan 3DExperience SOLIDWORKS förenkla ditt arbete? Hos oss får du svaren och även möjlighet att ställa egna frågor direkt till Petter.

3D-printers - Demo

Under eventet visar vi upp våra 3d-printerlösningar och demonstrerar på plats dess tekniska fördelar och vad du kan printa.

Du har väl inte missat vår senaste maskin SLA 750 – perfekt när du behöver riktigt stora 3d-utskrifter? Den visar vi också demo på såklart tillsammans med andra maskiner från bland annat få HP, Markforged och 3D Systems.

Möt Sara, Karl, Tomas och Christoffer som är på plats för demo-visningar i våra lokaler.

 

3D-scanning - Demo

Hur kan 3d-scanning användas och förenkla mitt arbete?

Under hela eventet är vi på plats för att visa dig alla möjligheter som 3d-scanning innebär. Vi demonstrerar hur scannern används på plats så du kan få en direkt bild av verktyget och dess användningsområden, t ex för produktutveckling och så kallad reverse engineering.

Du hittar oss i PLMs och Ravemas lokaler där du också hittar alla våra 3d-skrivarlösningar som du ockå kan få demo på.

SOLIDWORKS - Demo

Letar du efter ett designprogram som kan hjälpa dig att förverkliga dina visioner på ett enkelt och effektivt sätt?
Då behöver du inte leta längre, SOLIDWORKS är verktyget för innovationer. På plats under eventet ges demonstration på programvaran som snabbar upp konstruktionsprocessen. Lär dig hur du och din verksamhet kan ta del av den senaste tekniken och få svar på alla dina funderingar.

Vi visar upp SOLIDWORKS och dess funktioner under hela eventet.

3DEXPERIENCE-Demo

Vad är 3DEXPERIENCE?

Det korta svaret är att det är en game changer för innovation. Det långa svaret är att det är en molnbaserad plattform för samarbete där du i realtid kan följa dina projekt och affärsaktiviteter. Genom att koppla samman människor, data och idéer på en central plats ökar arbetseffektiviteten.

Med 3DEXPERIENCE plattformen framtidssäkrar du hela din organisation och förblir konkurrenskraftiga. Plattformen ger tillgång till en rad olika digitala applikationer som du väljer utifrån behov och intresseområden.

Vi ger demo under hela eventet.

Missa inte heller Petter Månssons presentation om den nya generationens SOLIDWORKS och hur 3DEXPERIENCE kan förenkla för dig i ditt arbete. Petters presentation kan båda eventdagarna mellan 11:30-12:15 och 14:00-14:45

Sveriges bästa gatukök bjuder dig på lunch

Vi har bjudit in vinnaren av “Sveriges godaste gatukök”, Oves Gatukök som ställer upp sin foodtruck hos oss och serverar god mat under hela eventet.

Kontakta oss!

Vill du veta mer om en specifik produkt?

Kontakta oss