PLM Group

“Våra kunders framgång är vår framgång!”

PLM Group levererar effektiva mjukvarulösningar till den nordiska industrin med en lokal närvaro. Vi är Nordens största SOLIDWORKS-partner med 6000 kunder inom produktutveckling och tillverkning i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland och Island.

Tillsammans med våra innovativa kunder bygger vi hållbara affärsmodeller genom att digitalisera och koppla ihop värdekedjor. Sedan 2014 levererar vi också 3D-skrivare från flera av de ledande tillverkarna så som HP, Markforged och 3D Systems.

 

Vi erbjuder bland annat:

3D-skrivare för:

Se mer på vår hemsida

Kontakta oss 
Margretelundsvägen 1, Värnamo
Telefon: 0370 69 09 50
customersuccess@plmgroup.se

Kontaktpersoner


Charles Nilsson
Country Business Manager
Mejla mig

Christoffer Wester
Sales Manager 3D Printing
Mejla mig

Annica Lindfors
Technical Manager
Mejla mig

 

Händelser hos PLM Group

Händelser från PLM Group kommer inom kort.

Kategori

Välkommen till PLM Groups showroom!

PLM Group levererar effektiva mjukvarulösningar till den nordiska industrin med en lokal närvaro. Vi är Nordens största SOLIDWORKS-partner med 6000 kunder inom produktutveckling och tillverkning. Sedan 2014 levererar vi också 3D-skrivare från flera av de ledande tillverkarna, så som HP, Markforged, 3D Systems, DyeMansion, Materialise och BLB Industries.

Kontakta oss här

Läs mer

Live 26/5: Förbättra er innovationsförmåga

Den 26 maj klockan 13:00–13:30, presenterar våra experter Charles Nilsson, Country Business Manager och Christoffer Wester, Sales Manager 3D Printing, hur PLM Group som partner kan hjälpa ert företag att utveckla er innovationsförmåga.

Webinariet innehåller:

 • PLM Group som partner
 • Smarta mjukvarulösningar
 • Innovation med 3D-printing
 • Så har våra kunder gjort
Registrera dig här ⇓
Läs mer

Specialerbjudande: The Ultimate Bundle

Att hantera produktinformation i molnet är framtiden! 

The Ultimate Bundle från SOLIDWORKS är ett tidsbegränsat erbjudande som för samman teamet i molnet och skapar ett sömlöst digitalt flöden genom hela verksamheten. På så sätt får ni kontroll över alla steg i er produktutveckling – från idé till marknad. I erbjudandet ingår 

 • SOLIDWORKS 3D CAD PREMIUM  
 • Molnbaserade 3DEXPERIENCE-plattformen med tillgång till nyckelroller  
 • 2D CAD med cloud connector app 
 • Roller för projektsamarbeten eller virtuell testning – du väljer en av dessa. 

Klicka här för att läsa mer ⇓

Läs mer

Lyckas med effektiva möten på distans

Att arbeta på distans har blivit en naturlig del av vår vardag. På 30 minuter introducerar vår expert experterna Ola Claesson och Joel Humphries hur ni kan effektivisera era möten på distans.

 • Introduktion till hur man genomför projektmöten i 3DEXPERIENCE
 • Koppla mötesaktiviteter till uppgifter för teammedlemmar
 • Inspiration till att effektivisera era projektmöten digitalt

Klicka här ⇓

Läs mer

Så hanterar du SOLIDWORKS-data i molnet

30 minuter introducerar vår expert Jonas Sörell dig i hur du kan nå milstolpar och leveranstider, hantera projekt och uppgifter bättre, och automatiskt optimera aktiviteter och resurser i molnet. Lär dig hur du:

 • Hanterar SOLIDWORKS-data i molnbaserade 3DEXPERIENCE
 • Accelererar produktutveckling och effektiviserar projektledning
 • Förbättrar samarbeten med bättre verktyg

Klicka här ⇓

Läs mer

Därför kan DraftSight vara lösningen för dig

Draftsight eller AutoCAD? Nej, inte är det helt lätt att veta vad som är det bästa valet när man står och väger mellan olika 2D och 3D CAD-lösningar. Vår expert på området, Peter Gellerstam, har därför gjort en jämförelse mellan Draftsight och AutoCAD som en hjälp på vägen.

Står ni och väger? Få lite gratis hjälp här ⇓

 

Läs mer

Starta er resa med färre kostnader

För OMotion har det varit avgörande att ha en trovärdig programvara i framtagandet av deras nya, eldrivna bilar. Nyligen avslutade de sitt första år med SOLIDWORKS för Startups – där de fått programvaran gratis i 12 månader.

“Jag skulle absolut rekommendera det till andra. Man verkligen en chans att komma igång utan att dra på sig stora kostnader i början.” – Ola Svensson, grundare och vd på OMotion.

Gör som OMotion – starta er resa utan extra kostnader nu!

Klicka här ⇓

Läs mer

Automatiserar svabbtester i kampen mot Covid-19

För att hantera produktutveckling, följa medicinska föreskrifter och få deras nya enhet för svabbtester på marknaden snabbt, har det danska företaget Lifeline Robotics investerat i ett effektivt PDM-system, 3DEXPERIENCE.

”Allt tas om hand. På så sätt kan vi fokusera på vår verksamhet och det vi gör bäst.” – Andreas Lyder, Technical Owner på Lifeline Robotics.

Läs mer om Lifeline Robotics här ⇓

Läs mer

Lär dig grunderna i 3d-printning

Känner du dig vilse i 3d-printdjungeln?

Misströsta inte – här är en genomgång av hur 3d-printteknikerna fungerar med PLM Groups expert Christoffer Wester. Tillsammans med Mattias Kristiansson lär han dig grunderna i 3d-print, vilka tekniker som finns, vilka fördelar varje teknik har och vad du kan 3d-printa.

Klicka här ⇓

Läs mer

De vanligaste 3d-printade applikationerna

3d-printning är idag så mycket mer än att framställa prototyper.

Ta del av denna video för att lära dig mer om de vanligaste 3d-printade applikationerna och fördelarna med att printa dessa. Vår expert Christoffer Wester tar bland annat upp jiggar och fixturer, reservdelar och slutprodukter.

Klicka här ⇓

Läs mer

RAPPORT: Därför ökar 3d-printningen i Norden & Baltikum

Vill du veta mer om hur 3d-printanvändningen ser ut i Norden och Baltikum? Nyfiken på vad företagen i vår region faktiskt printar och vad de ser som fördelar med 3d-printtekniken? Då ska du ladda ner vår senaste, årliga 3d-printrapport, The state of 3D printing.

Klicka här ⇓

Läs mer

GUIDE: Våra bästa tips innan du investerar i en 3d-printer

Vår kostnadsfria Buyer’s Guide to 3D printing innehåller neutral information för dig som funderar på vilken 3d-printerteknik ert företag behöver. I guiden kan du lära dig mer om de olika teknikerna, vilka applikationer de lämpar sig för, samt vilka material du kan använda.

Klicka här ⇓

Läs mer

Så 3d-printar MF Precision fixturer och robotfingrar

MF Precisions vd Martin Fredin, visar i detta videoreportage hur de 3d-printar starka, kolfiberförstärkta produktionsverktyg som mätfixturer och robotfingrar för att optimera produktionen och avlasta CNC-maskinerna.

Klicka här ⇓

Läs mer

Yovinn optimerar produktutvecklingen med egen 3d-skrivare

Göteborgsbaserade designbyrån Yovinn fokuserar på hållbar utveckling i sitt arbete. Därför bygger de en egen 3D Hub, med 3d-skrivare. Med en Markforged X7 kan de nu tillverka högpresterande 3d-utskrifter med korta ledtider.

Klicka här ⇓

Läs mer

Kontakta oss!

Vill du veta mer om en specifik produkt?

Kontakta oss