K.D. Feddersen

Helhetslösningar för din verksamhet

K.D. Feddersen är din partner inom konstruktionsplast och kompletta plastmaskinlösningar. Vi samarbetar med ledande globala tillverkare och kan bygga en komplett produktionslinje åt dig. Vårt sortiment omfattar hela maskinparken inom plastproduktion, från formsprutningsmaskiner och formblåsningsmaskiner till tillbehörsmaskiner för exempelvis torkning, matning, kylning och robotarmar för gasinsprutningsteknik (GIT) och vatteninsprutningsteknik (WIT).

Vi ger dig stöd genom hela processen med planering, finansiering, installation och underhåll av maskiner, och har arbetat framgångsrikt inom denna verksamhet i över 30 år. Du kan lita på den kunskap vi har samlat på från 30 års försäljning av konstruktionsplast , fler än sålda 700 maskiner och alla de kompletta produktionsenheter vi framgångsrikt byggt tillsammans med våra kunder. Vår djupa kunskap om plastindustrin hjälper oss att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för dina projekt.

Besök vår hemsida

Din partner inom konstruktionsplast

I enlighet med vårt motto ”allt till plastindustrin” erbjuder vi våra kunder maskiner för plastproduktion och konstruktionsplastmaterial. Vi har varit verksamma inom plastdistribution i över 30 år och har samarbetat med välkända tillverkare som Celanese, LyondellBasell, AKRO-PLASTIC och Roehm för att nämna några.

Läs mer!

Plastmaskiner från ledande tillverkare

K.D. Feddersen är din kompletta leverantör av maskiner för plastbearbetning. Vi säljer maskiner från välkända företag som Sumitomo (SHI) Demag, DESMA, Piovan, PMEfluidtec, HB-Therm, Wemo Automation och Rapid Granulator AB för att säkerställa bästa kvalitet åt våra kunder.

Läs mer!

Alltid vid din sida

I vår omfattande maskinservice ingår kundanpassade kompletta produktionslinjer och efterföljande support. Vi kan hjälpa dig på plats med kort varsel eftersom vår serviceorganisation täcker Sverige, Finland, Danmark, Estland, Lettland, Litauen och Norge. Dra nytta av vår erfarenhet inom konstruktionsplastindustrin och vår nära kontakt med partner som Sumitomo (SHI) Demag, Piovan, DESMA, HB-Therm, Wemo Automation AB, Rapid Granulator AB och PMEfluidtec.

Läs mer!

Utbildning – en säker investering

Vi på K.D. Feddersen vet att utbildning är en säker investering för framtiden. Därför erbjuder vi både skräddarsydda seminarier på ditt företag och seminarier och kurser i samarbete med Polymercentrum. Vårt program omfattar allt från halvdagskurser i grundläggande plastkonstruktion till materialhantering och materialval för olika tillämpningar.

Läs mer!

Kategori

Välkommen till K.D. Feddersen Online Expo 2021!

People. Think. Plastics.

Think Together Compact – Introduction

Think Together Compact – General Moulding Guidelines Pt.1 - Inside the Material

Think Together Compact – General Moulding Guidelines Pt.2 - Inside the Cavity

Think Together Compact – General Moulding Guidelines Pt.3 - Venting

Think Together Compact – General Moulding Guidelines Pt.4 - Cooling

Think Together Compact – General Moulding Guidelines Pt.5 - Inside the Process

Think Together Compact – General Moulding Guidelines Pt.6 - Inside the Part Ductility

Think Together Compact – General Moulding Guidelines Pt.7 - Summary

K.D. Feddersen | New Mobility